Din samarbejdspartner

30 års erfaring

Siden 90’erne har vi været engageret i dansk og europæisk byggeri. Store og små projekter. Erfaring med befæstning i forskellige materialer, forskellige Fast-mont systemer, bearbejdning med boring/ skæring/ tilpasning. Tagkonstruktioner, glastage, facader, skilte, gangbroer og trapper.

Metro rulletrapper, Øbrohallens glastag og stålkonstruktion, Den Blå Planet, Øresundstunellen, Nokia.

Vores kerneværdier

Troværdighed ved opstart af opgaven til aftalt tid. aflevering når kunden er tilfreds med resultatet.

Kvalitet og overholdelse af normer giver tilfredse kunder som kommer igen. Sikkerhed for veludført montage.

Vores mission

Levering af stabil arbejdskraft, udfører opgaverne til aflevering. Verden har brug for omstilling til bæredygtig energiproduktion, vi er klar til at montere dit projekt.

Erfaring fra mange forskellige opgaver, Fleksible og i stand til at indgå i jeres team. Befæstning i forskellige materialer. Fast-mont systemer, bearbejdning med boring/ skæring/ tilpasning. Tagkonstruktioner, glastage, facader, skilte, gangbroer og trapper for at nævne nogle eksempler på udførte opgaver.

Vi monterer for hele det danske byggeri, eksempelvis – Solcelleanlæg, ventilationsanlæg, rulletrapper, elevatorer, hvor der er store krav til selvstændigt at udføre opgaver. Alene ud fra tekniske tegninger og materialer, minimal tolerancer, teknisk anlæg, kvalitetssikring og afslutning til installatør.

Lars Rasmussen:
Ansvarlig leder/ overmontør

Værktøj/ udstyr

Kvalitetsværktøj
Varevogn med trailer
Specialværktøj

Hvorfor vælge ekstern montør

Vi har kort leveringstid, stor erfaring – fordi der er ikke to opgaver der er ens. Løsningsorienteret montage. Kvalitet og service.

Hvad du får fra os

Kvalitet og tryghed ved at vælge en professionel montør. Direkte kontakt med montøren. Uafhængig af producenten. Service under og efter opgaven er afsluttet.